Diensten

RMM verzorgt met Focus TV en WTV Zuid regionaal nieuws uit West-Vlaanderen en themaprogramma’s via televisie en online. Via deze distributiekanalen biedt RMM tal van advertentiemogelijkheden voor een mediacampagne op maat. Met productiehuis Picstory maakt RMM uiteenlopende videoproducties.

Regionale televisie in West-Vlaanderen

Focus TV en WTV Zuid zijn de regionale televisiezenders voor de provincie West-Vlaanderen in België. Samen bereiken beide zenders dagelijks 250.000 kijkers. Daarbij wordt er 7 dagen op 7 regionaal nieuws gebracht uit West-Vlaanderen. Dit aanbod wordt aangevuld met themaprogramma’s over de regio zoals human interest, sport, weer, economie, politiek en toerisme.

Uitzending in lus

De tv-programma’s bij Focus TV en WTV Zuid worden in een lus na elkaar uitgezonden op televisie. Dit heeft als grote voordeel voor de kijker om af te stemmen wanneer het best schikt en zo alle programma’s te kunnen bekijken.

In de TV-Theek van Telenet Digital TV, de aanvraag-catalogus van Proximus TV en op de website www.focus-wtv.be kunnen de meeste tv-programma’s herbekeken worden.

Programmatie

Op werkdagen is er vanaf 12u30 tot 14u00 een middaglus met een gepresenteerd middagnieuws. In de zomermaanden juli en augustus is er ’s middags een nieuwsflash in de plaats. Later op de middag is er een gevarieerd aanbod met herhalingen van tv-programma’s en regionale nieuwsitems.

Op werkdagen is er vanaf 18u00 tot 12u30 de volgende dag een avondlus met een uitgebreid avondnieuws. Afhankelijk van dag tot dag zijn er themaprogramma’s na het nieuws.

Ook in het weekend is er een nieuwsuitzending en dit klokvast om het uur vanaf 18u30. Op zaterdag is er net na het nieuws het wekelijks magazine Tendens over lifestyle en wonen. Op zondag is er aansluitend na het nieuws het sportmagazine Sport West met een uitgebreid verslag van tal van sportwedstrijden.

Online bereik

De beide zenders hebben een groot bereik via internet met de gezamenlijke website www.focus-wtv.be en de Focus-WTV app voor smartphones op Android en Apple iOS. Via de website kunt u 7 dagen op 7 de hele dag door het laatste nieuws uit West-Vlaanderen volgen. Aanvullend zijn er vaak interessante livestreams die je rechtstreeks kan volgen zoals belangrijke persconferenties, de provincieraad of speciale gebeurtenissen.

Via e-mail wordt er dagelijks omstreeks 17u een nieuwsbrief verstuurd. Wekelijks wordt er op zaterdag een samenvatting met het belangrijkste nieuws van de afgelopen week verspreid via een nieuwsbrief.

Via de sociale netwerken Facebook, Twitter en Instagram hebben Focus en WTV doorheen de jaren een groot aantal volgers opgebouwd om ook via deze kanalen regionaal nieuws te verspreiden.

Adverteren

RMM biedt haar klanten de mogelijkheid om hun doelgroepen in West-Vlaanderen te bereiken via televisie en/of internet. Dit kan via heel uiteenlopende formats (billboard, reclamespot, publireportage, partnership, display advertentie,…), verschillende tijdstippen van de dag (’s middags, prime time, weekend,…) en verschillende frequenties (half ritme, vol ritme,…). Ons gespecialiseerd sales team kan een campagne op maat van uw wensen uitwerken.

Videoproducties

Met het productiehuis Picstory beschikt RMM over de infrastructuur en de knowhow om uiteenlopende creatieve videoproducties te maken. Dit omvat producties voor audiovisuele communicatie (zoals een reclamespot, publireportage of bedrijfsfilm), captaties, livestreams, tv-shows en tv-programma’s.

Contacteer ons

Voor al uw vragen over onze verschillende diensten, kunt u ons contacteren via de volgende kanalen:

Bedrijfsnaam: Regionale Media Maatschappij NV

Adres: Kwadestraat 151B, 8800 Roeselare

Tel: +32 (0)51 25 95 11

E-mail: info@rmm.be

BTW-nr: BE0475.952.274

RPR Gent, afdeling Kortrijk

 

WTV-Zuid V.Z.W.
Kwadestraat 151 B, 8800 Roeselare
ON 0431.247.746
RPR Gent, afdeling Kortrijk

Focus TV V.Z.W.
Koningstraat 104, bus 8, 8400 Oostende
ON 0448.696.363
RPR Gent, afdeling Oostende